Доступність посилання

ТОП новини

Жінки-депутати залишили Тимошенко, вони кажуть про застосування сили (ВІДЕО)


Народні депутати Олександра Кужель, Людмила Денісова і Тетяна Слюз у Харківській лікарні, де лікують Тимошенко, Харків, 16 січня 2013 року
Народні депутати Олександра Кужель, Людмила Денісова і Тетяна Слюз у Харківській лікарні, де лікують Тимошенко, Харків, 16 січня 2013 року
Жінки-депутати Верховної Ради Олександра Кужель, Людмила Денисова та Тетяна Слюз, сьогодні вранці залишили приміщення блоку в Центральній клінічній лікарні «Укрзалізниці» в Харкові, де утримується екс-прем’єр Юлія Тимошенко. 16 січня вони приєдналися до акції протесту, яку оголосила ув’язнена.

Про це повідомляє управління Державної пенітенціарної служби України в Харківській області.

Самі депутати кажуть, що до них застосували грубу фізичну силу. Близько 6:15 ранку «люди у масках увірвалися до кімнатки, де спали на підлозі троє народних депутаток від «Батьківщини» – Олександра Кужель, Тетяна Слюз та Оксана Денисова – і напівголих витягли із цієї кімнатки».

Нас викинули силоміць – Кужель
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:19 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ


Олександра Кужель повідомила «Українській правді», що в цей час жінки спали, і лише вона чергувала. Депутатам навіть не дали забрати речі.

За даними пенітенціарної служби, жінки покинули приміщення блоку, де утримується Тимошенко, на виконання рішення Дзержинського районного суду Харкова.

«Вранці вони були ознайомлені з рішенням Дзержинського районного суду міста Харкова, який прийняв рішення вжити заходи щодо «забезпечення позову Качанівської виправної колонії та Центральної клінічної лікарні «Укрзалізниці» до Кужель, Денисової та Слюз шляхом видалення останніх із охоронюваного блоку на дев’ятому поверсі», – повідомили тюремники.

У пенітенціарній службі не уточнили, чи депутатки самостійно покинули приміщення, де перебували, чи для до них застосовувалися якісь заходи примусу.
XS
SM
MD
LG