Доступність посилання

ТОП новини

Внаслідок обстрілів є жертви, пошкоджена низка об’єктів – влада Луганська


Безлюдний центр Луганська. Ліворуч – колишня будівля обкому КПУ, яка нині є одним із приміщень облдержадміністрації
Безлюдний центр Луганська. Ліворуч – колишня будівля обкому КПУ, яка нині є одним із приміщень облдержадміністрації

Внаслідок артилерійських обстрілів Луганська в обласному центрі протягом минулої доби щонайменше троє людей загинули, є руйнування будівель та об’єктів інфраструктури. Про це інформує офіційний сайт міської влади.

Наслідком обстрілу в районі кварталу Пролетаріату Донбасу стала не тільки загибель двох і поранення п’ятьох людей у маршрутному таксі №132, але й руйнування будівель, зокрема, фасаду коледжу Луганської державної академії культури та мистецтв.

Увечері 8 липня, близько 20:00 у провулку Дніпропетровський знайшли людину без ознак життя. Працівники швидкої допомоги констатували, що 45-річна жінка померла імовірно від поранення осколком у голову під час вибуху в сусідньому будинку.

Загалом швидка допомога зафіксувала шість випадків отримання цивільними травм внаслідок ведення бойових дій. За минулу добу служби міста виявили також 13 боєприпасів, які не вибухнули.

Внаслідок обстрілів у кількох районах міста зникало електропостачання, спостерігалися перебої з водою.

У Луганську нині базуються озброєні проросійські сепаратисти. Вони контролюють будівлі СБУ, облдержадміністрації та інші. В околицях Луганська розташовані частини Збройних сил України. Інформації про те, хто веде вогонь по житлових кварталах, міська влада обласного центру не подає.

XS
SM
MD
LG