Доступність посилання

ТОП новини

За відставку Яреми бракує 8 голосів – Соболєв


Віталій Ярема
Віталій Ярема

На підтримку відставки генерального прокурора Віталія Яреми вже вдалося зібрати 142 підписи народних депутатів зі 150 потрібних, розповів журналістам депутат від «Самопомочі» Єгор Соболєв.

За відставку генпрокурора Яреми підписались 142 депутати
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:05 0:00

«Із комбатів за відставку підписались всі: Семенченко, Береза, Тетерук, Мельничук. Тільки Женя Дейдей, командир «Київ-1», не підписав ініціативу про відставку Яреми. Свій підпис поставив Ярош. Він його поставив лівою, не пораненою рукою у шпиталі на окремому листі. Так само з фронту передав свій підпис Андрій Білецький», – розповів Соболєв, який ініціював збір підписів.

Єгор Соболєв також повідомив, що шість депутатів відкликали свої підписи. Один із них, депутат від «Радикальної партії» Ігор Попов, зробив це відкрито, а ще п’ять депутатів-мажоритарників – через звернення до секретаріату Верховної Ради.

У пʼятницю, 6 лютого, генеральний прокурор Віталій Ярема звітував перед депутатами про результати своєї роботи. Він зокрема заявив, що розслідування справ, які стосуються діячів періоду президентства Віктора Януковича, гальмується тим, що «злочинцям дозволили втекти», а Росія їх не видає Україні.

XS
SM
MD
LG