Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі загинули 9 мирних жителів – МВС та ОДА


Зона АТО, архівне фото
Зона АТО, архівне фото

За минулу добу бойовики обстріляли 42 рази контрольовану Україною територію Луганської області, у результаті обстрілів двоє мирних жителів загинули, повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації.

За даними Луганської ОДА, найгарячіші точки – Станиця Луганська, Кримське, Новотошківка, Попасна, Чорнухине.

«На жаль, не обійшлося без жертв серед мирного населення. В Попасній внаслідок артилерійських обстрілів із боку окупованого «казаками» Первомайська під уламками власних будинків загинули двоє чоловіків. У Новотошківці (поблизу 29-го блокпосту) останній обстріл був сьогодні вранці. Інформації про постраждалих серед мирного населення немає. Ввечірі із боку окупованого бойовиками Кіровська з «Градів» обстріляли міста Гірське, поранений місцевий мешканець», – йдеться у повідомленні.

В управлінні МВС Донецької області повідомляють, що за минулу добу в міліцію надійшли повідомлення про 7 загиблих і 3 поранених.

В ООН повідомляють про збільшення кількості жертв конфлікту на Донбасі до 5358 людей. Як заявив верховний комісар ООН з прав людини, щонайменше 224 мирні жителі загинули, 545 були поранені внаслідок боїв, що активізувалися в останні три тижні січня.

XS
SM
MD
LG