Доступність посилання

ТОП новини

«Правий сектор» заявляє, що Збройні сили оточили їхню базу


©Shutterstock
©Shutterstock

У добровольчому батальйоні «Правий сектор» заявляють, що їхню базу оточили підрозділи Збройних сил України.

«Вперше за історію участі добровольчого батальйону «Правий сектор» у проведенні так званої АТО на дальню базу «Правого сектору» наведене важке озброєння української армії», – мовиться у повідомленні на сайті «Правого сектору», опублікованому у вівторок, 28 квітня.

«Сьогодні, 28 квітня, за кілометр від в’їзду на базу армійці, як з’ясувалося, з 25-ї бригади, розбили блокпост. Особовий склад військовослужбовців у кількості до 25 осіб, озброєних та укомплектованих боєкомплектами. Присутня бронетехніка, її озброєння направлене прямо на базу «Правого сектору». З протилежного боку під’їзду до бази такий самий блокпост, розгорнута 95-та бригада армійців. Ось так наша влада бореться із Добровольцями?», – зазначають у «Правому секторі».

В Міністерстві оборони наразі заяву «Правого сектору» не коментували.

10 квітня добровольчий український корпус «Правого сектору» заявив про відведення бійців від лінії зіткнення у зоні АТО у зв’язку із підготовкою до входження підрозділів у Збройні сили України.

3 квітня радник президента Юрій Бірюков заявив, що бійці добровольчого корпусу «Правий сектор» переходять на службу за контрактом до 79-ї окремої аеромобільної бригади, що входить до складу Збройних сил України. У «Правому секторі» тоді заявили, що йдеться про кількох бійців.

XS
SM
MD
LG