Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: понад 4,5 тисячі силовиків забезпечують порядок під час хресної ходи УПЦ КП


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

У поліції Києва повідомляють, що понад 4,5 тисячі поліцейських та нацгвардійців забезпечують громадський порядок в перебігу проведення заходів з нагоди Дня хрещення Русі-України.

Як повідомляє прес-служба відомства, для недопущення будь-яких правопорушень силовики перевірятимуть учасників заходів на металодетекторах та ручними металошукачами, у парафіян також перевірятимуть документи, які засвідчують особу.

У поліції закликають учасників заходів негайно повідомляти правоохоронцям про підозрілі валізи, коробки та інші небезпечні предмети.

Учасники хресної ходи Української православної церкви Київського патріархату з нагоди Дня хрещення Русі-України вирушили з Володимирського собору до Володимирської гірки, де сьогодні відбудеться урочистий молебень.

Українські православні церкви цими днями проводять урочисті заходи з нагоди Дня хрещення Русі-України.

27 липня багатотисячним зібранням у Києві на Володимирській гірці завершилася хресна хода Української православної церкви (Московського патріархату). Центральна частина Києва посилено охоронялася, всього було залучено близько п’яти тисяч правоохоронців. Як заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, сутичок вдалося уникнути.

XS
SM
MD
LG