Доступність посилання

ТОП новини

Труханов потрапив у лікарню через «надмірні заняття спортом» і пропустив суд


Геннадій Труханов пояснив госпіталізацію негативним результатом «надмірних занять спортом»
Геннадій Труханов пояснив госпіталізацію негативним результатом «надмірних занять спортом»

Міський голова Одеси Геннадій Труханов потрапив до лікарні, де йому зробили операцію. Про це сам Труханов повідомив у відеозверненні у фейсбуці.

Він пояснив госпіталізацію негативним результатом «надмірних занять спортом».

За словами Труханова, зараз він почуває себе добре і в понеділок планує вийти на роботу.

Тим часом, Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила, що запланований на 22 листопада розгляд у справі про обвинувачення мера Одеси у декларуванні недостовірної інформації не відбувся через те, що обвинувачений не з’явився на засідання – «за словами адвоката, з причин хвороби».

«Зважаючи на відсутність обвинуваченого, колегія суддів вирішила відкласти розгляд і призначити засідання на 09:00 9 грудня 2019 року. Зауважимо, підтвердження поважних причин неявки на судове засідання обвинуваченого через хворобу буде подано стороною захисту на наступне судове засідання», – йдеться в повідомленні САП.

На попередньому засіданні суду 6 листопада прокурор САП оголосив обвинувальний акт щодо міського голови Одеси.

Геннадія Труханова підозрюють у декларуванні недостовірної інформації. За версією слідства, міський голова у своїх деклараціях за 2015–2016 роки подав завідомо недостовірні відомості стосовно майна й інших об’єктів декларування, які відрізняються від достовірних на суму понад 33 мільйони гривень і 18 мільйонів гривень відповідно.

XS
SM
MD
LG