Доступність посилання

ТОП новини

Хворий на коронавірус депутат каже, що Зеленського дезінформують


Депутат Верховної Ради Сергій Шахов
Депутат Верховної Ради Сергій Шахов

Хворий на COVID-19 депутат Верховної Ради Сергій Шахов заявив, що члени команди президента України Володимира Зеленського дезінформують главу держави про ситуацію з карткою депутата.

«Повідомляю Вам, що 17 березня я не був присутнім та зареєстрованим на позачерговому засіданні Верховної Ради через погане самопочуття, яке згодом виявилося симптомами коронавірусу. Ні я, ні, тим паче, мої колеги замість мене не голосували. Аби перевірити цю інформацію, достатньо уважно подивитися сайт ВР», – написав Шахов у фейсбуці.

«Дуже шкода, що Ваша команда досі не розібралася і дезінформує Вас у таких елементарних питаннях», – додав депутат, звертаючись до Зеленського.

Раніше президент України звинуватив Шахова та його колег у порушенні норм голосування у Верховній Раді.

«Окрім цього, не можу не сказати стосовно народного депутата України Шахова... Вчора в системі «Рада» була зареєстрована його персональна картка для голосувань. Його колеги «кнопкодавили». На жаль», – стверджував Зеленський у відеозверненні, яке транслювали українські телеканали.

18 березня депутат Верховної Ради Сергій Шахов повідомив, що лікарі підтвердили наявність у нього захворювання COVID-19.

Того ж дня на сайті Верховної Ради оприлюднили «повідомлення щодо народного депутата Сергія Шахова», у якому повідомляється наступне: «У відповідь на запити засобів масової інформації інформуємо, що народний депутат України Сергій Шахов на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня та на позачерговому засіданні Верховної Ради України 17 березня 2020 року був відсутній. Інша інформація уточнюється».

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG