Доступність посилання

ТОП новини

На Івано-Франківщині за добу зафіксували 799 нових випадків COVID-19


До кінця тижня на базі Богородчанської лікарні розгорнуть мобільний госпіталь на 250 пацієнтів
До кінця тижня на базі Богородчанської лікарні розгорнуть мобільний госпіталь на 250 пацієнтів

799 нових випадків захворювання на COVID-19 зафіксували в Івано-Франківській області. Напередодоні таких випадків було 646. Від ускладнень внаслідок вірусної інфекції померли 10 мешканців області. За інформацією пресслужби Івано-Франківської обласної адміністрації, протягом останньої доби провели 1827 ПЛР-тестів.

Найбільше нових підтверджених хворих на COVID виявили в Івано-Франківську (153), Надвірнянському (112), Коломийському (61) та Богородчанському (55) районах.

До кінця тижня на базі Богородчанської лікарні розгорнуть мобільний госпіталь на 250 пацієнтів. Таке рішення ухвалила комісія з надзвичайних ситуацій Івано-Франківської області, адже у шпиталях, які приймають хворих із коронавірусною інфекцією, немає місць. Семеро хворих із Прикарпаття лікуються у Винникіському госпіталі інвалідів поблизу Львова. Ця лікарня прийме 100 осіб з сусіднього регіону. Таку ж кількість осіб обіцяють взяти на лікування в міські лікарні Львова.

З 22 до 28 лютого в Івано-Франківській області запроваджують посилений режим карантину – не працюватимуть розважальні заклади, ресторани, кав’ярні, заборонені масові заходи, садочки і початкова школа будуть відкриті, а старшокласники навчатимуться дистанційно. Гірськолижні курорти приймають відвідувачів.

Комісія з надзвичайних ситуації не ухвалила рішення закрити область для в’їзду.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG