Доступність посилання

ТОП новини

«Удар по Кремлю»: провокація Росії, щоб вдарити по Києву чи щось інше?


Голова Державної думи Володін: «Вимагатимемо застосування зброї, яка здатна зупинити та знищити київський терористичний режим»
Голова Державної думи Володін: «Вимагатимемо застосування зброї, яка здатна зупинити та знищити київський терористичний режим»

«Удар» по Кремлю: замах на Путіна чи провокація? Що зробить Росія у відповідь?

Прокремлівські медіа заявили, що українські безпілотники «намагалися завдати удару» по кремлівській резиденції президента РФ Путіна. Телеграми-канали опублікували нічне відео із вибухом за Красною площею у Москві.

У Кремлі заявили: Путіна в кремлівській резиденції у цей час не було, постраждалих немає. Утім називали ці удари терактом. Росія залишила за собою «право на відповідь».

В Офісі президента України відреагували: «Росія явно готує масштабний терористичний акт». Відповідальність за ці удари по Москві Україна не бере. Президент України перебуває з візитом у Фінляндії.

Про це і не тільки дивіться у програмі Свобода Live:

Російські політики та представники влади закликають завдати «ракетного удару по резиденції Зеленського».

«Вимагатимемо застосування зброї, яка здатна зупинити та знищити київський терористичний режим», - заявив голова Державної думи Росії Володін.

Факти, аналіз, коментарі, прогнози дивіться у програмі Свобода Live.

  • Президент України Володимир Зеленський заявив, що українські сили не атакували Кремль. Він сказав про це 3 травня на пресконференції в Гельсінкі, коментуючи заяви російської влади про те, що нібито українські безпілотники в ніч на 3 травня вдарили по Кремлю, де працює президент Росії Володимир Путін.

«Ми не атакували ні Путіна, ні Москву, ми воюємо на своїй території», – сказав Зеленський.

XS
SM
MD
LG