Доступність посилання

ТОП новини

Удар по автомийці в Снігурівці: у ДСНС кажуть про 2 загиблих і 5 постраждалих


Наслідки обстрілів Сум російськими військовими, фото ілюстративне
Наслідки обстрілів Сум російськими військовими, фото ілюстративне

У Снігурівці на Миколаївщині під час ракетної атаки двоє людей загинуло та 5 постраждали, йдеться у повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

За інформацією рятувальників, унаслідок ракетного удару по Снігурівці виникла пожежа у кав’ярні, автомагазині та шиномонтажі, вибуховою хвилею пошкоджено автомийку самообслуговування. Пожежу на площі 300 кв. м ліквідували.

«Наразі відомо про п’ятьох постраждалих. Двоє з них – 17-річні дівчина та хлопець. Під час розбору завалів виявлено тіла двох загиблих людей», – йдеться у повідомленні.

Раніше голова ОВА Віталій Кім повідомив, що 27 травня у Снігурівці на Миколаївщині російська ракета влучила в автомийку самообслуговування.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Моніторингова місія ООН з прав людини в Україні станом на початок квітня верифікувала дані про загибель в Україні 10 810 цивільних людей, поранення 20 556 – від початку повномасштабного вторгнення РФ. В організації заявляють, що реальна кількість жертв серед цивільних осіб є набагато вищою.

Форум

XS
SM
MD
LG