Доступність посилання

ТОП новини

РФ наступає на Харківщині, загинув активіст Ратушний, ЗСУ готові звільнити Херсон?


Російська армія зараз зосередилася на наступ від Ізюма на Слов'янськ
Російська армія зараз зосередилася на наступ від Ізюма на Слов'янськ
  • Росія почала наступ на Харків

На Харківщину російські військові кинули тактичні резерви та почали спроби наступу. Про це заявив радник керівника ОПУ Олексій Арестович.

За його словами, Старий Салтов російські військові не взяли, але беруть населені пункти в сірій зоні. Крім того, основні зусилля війська РФ зараз зосередили на наступ від Ізюма на Слов'янськ.

Також Арестович повідомив, що на Слов'янськ намагається наступати угруповання з Лимана, але на нього чекає форсування Сіверського Донця на широкому фронті, де воно потрапить під удар української артилерії.

Про це та інше у програмі Свобода Live:

  • Загинув Роман Ратушний, лідер ГО «Захистимо Протасів Яр» у Києві

Громада «Захистимо Протасів Яр» у Києві повідомила про загибель свого лідера, голови однойменної громадської організації Романа Ратушного. Повідомляється, що Ратушний загинув під час виконання бойового завдання. 5 липня Романові Ратушному мало виповнитися 25 років.

  • ЗСУ під Херсоном?

Журналіст Андрій Цаплієнко опублікував відеозвернення українського військового, на якому боєць ЗСУ повідомляє, що українське військо знаходиться вже за 10 кілометрів від Херсона і скоро будуть його звільняти. Херсон знаходиться в окупації з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. 11 червня стало відомо, що ЗСУ ведуть у Херсонській області контрнаступ на напрямках Киселівка, Солдатське та Олександрівка.

Про все це у програмі Свобода Live

XS
SM
MD
LG