Доступність посилання

ТОП новини

Понад 4 тисячі дітей шкільного віку повернулися до України минулого тижня – Шкарлет


Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет 1 вересня повідомив, що 1,782 мільйона дітей в Україні навчатимуться в онлайн форматі
Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет 1 вересня повідомив, що 1,782 мільйона дітей в Україні навчатимуться в онлайн форматі

Протягом минулого тижня в Україну повернулися більше ніж 4 тисячі дітей шкільного віку, повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет 12 вересня.

«За минулий тиждень із-за кордону повернулися понад 4 тисячі дітей шкільного віку. І це ще раз підтверджує, що українці незламні. Освітяни, діти, батьки, а також міжнародні колеги та партнери об’єдналися заради освіченого майбутнього нашої країни», – прокоментував голова МОН.

Читайте також: У школах прикордонних районів Брянської області РФ запровадили дистанційне навчання з міркувань безпеки

За даними міністерства, від 24 лютого російські бомбардування та обстріли пошкодили 2 480 освітніх закладів, з них 286 повністю зруйновані.

«Спільними зусиллями нам вдалося закінчити навчальний рік та розпочати новий. Успішно триває вступна кампанія до закладів вищої освіти України», – зазначив Шкарлет.

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет 1 вересня повідомив, що 865 тисяч дітей в Україні в новому навчальному році навчатимуться в очному форматі, 1,252 мільйона – у змішаному та 1,782 мільйона – в онлайн форматі.

XS
SM
MD
LG