Доступність посилання

ТОП новини

Російські ракети влучили в залізничну інфраструктуру на Дніпропетровщині – ОВА


За словами голови ОВА, ракетні удари спричинили серйозні руйнування, люди не постраждали (фото ілюстраційне)
За словами голови ОВА, ракетні удари спричинили серйозні руйнування, люди не постраждали (фото ілюстраційне)

Російські ракети ввечері 23 травня вдарили по залізничній інфраструктурі у Павлоградському і Синельниківському районах Дніпропетровщини, повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко. За його словами, ракетні удари спричинили серйозні руйнування, люди не постраждали.

«У нас одразу чотири вечірні «прильоти»… Є серйозні руйнування залізничної колії і контактної мережі. Коли поновимо рух, поки незрозуміло. У 12 будинках поряд пошкоджені дахи і вибиті вікна. Люди не постраждали», – написав голова ОВА у телеграмі.

За словами президента Володимира Зеленського, від початку масштабного вторгнення 24 лютого російська армія завдала по Україні 1474 ракетні удари, застосувавши 2275 різних ракет, «абсолютну більшість – по цивільних об’єктах». Також за неповні три місяці територія України зазнала понад три тисячі авіаударів російських літаків і гвинтокрилів, сказав президент.

Раніше сьогодні в Генеральному штабі Збройних сил України повідомили, що в Чорноморській та Азовській операційних зонах корабельні угруповання РФ «продовжують виконувати завдання з ізоляції районів ведення бойових дій та завдання ракетних ударів по об’єктах інфраструктури на території України».

XS
SM
MD
LG