Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині через російські обстріли загинуло троє людей – прокуратура


Наслідки ракетного удару по Сумщині, фото ілюстративне
Наслідки ракетного удару по Сумщині, фото ілюстративне

У Сіверську на Донеччині від обстрілів російської армії загинули двоє чоловіків, йдеться в повідомленні обласної прокуратури.

У відомстві кажуть, що ще один чоловік загинув селі Зелене Поле внаслідок вибуху авіабомби.

«24 травня 2024 року під ударами армії РФ опинились Бахмутський, Краматорський та Покровський райони. У м. Сіверську загинули двоє чоловіків 63 та 71 років. Попередньо, ворог застосував РСЗВ й ствольну артилерію», – повідомляє Донецька обласна прокуратура.

За їхньою інформацією, війська Росії також скинули керовану авіаційну бомбу на село Зелене Поле Іллінівської територіальної громади.

«Під завалами зруйнованого від влучання засобу ураження в будинку загинув 40-річний переселенець з Покровського району», – додають в обласній прокуратурі.

Зазначається, що серед поранених артилерійськими обстрілами – мешканці с. Новожеланне та міста Красногорівки: 38-річну жінку і 41-річного чоловіка доставлено до медичних закладів з осколковими пораненнями.

«Пошкоджені домоволодіння й господарські споруди», – підсумували у обласній прокуратурі.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони, зокрема Харків і область. На тлі російського наступу на півночі Харківщини президент України Володимир Зеленський заявив, що для захисту Харкова від російських атак потрібні кілька додаткових систем протиповітряної оборони Patriot.

Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG