Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: 16-річного водія, який скоїв ДТП у Луцьку, затримали


За фактом дорожньо-транспортної пригоди розслідується кримінальне провадження
За фактом дорожньо-транспортної пригоди розслідується кримінальне провадження

Поліцейські затримали неповнолітнього водія, який скоїв ДТП у Луцьку, повідомила 13 грудня поліція Волинської області.

Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За фактом дорожньо-транспортної пригоди розслідується кримінальне провадження.

«Автопригода сталася 12 грудня, близько 14-ї години, на проспекті Соборності, у Луцьку. Тікаючи від екіпажу патрульних та не виконуючи законні вимоги полісменів про зупинку, водій Renault Megane промчав на червоне світло та в’їхав у людей, які переходили дорогу на регульованому пішохідному переході. Після цього скоїв зіткнення з деревом і дорожнім знаком на перехресті з вулицею Чорновола. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами», – йдеться в повідомленні.

Внаслідок ДТП поранені шестеро людей: у реанімаційному відділенні перебуває 39-річна лучанка, її 5-річний син – в обласній лікарні; ще четверо жінок отримали забої та переломи і після надання медичної допомоги не госпіталізовувались.

«Встановлено, що водій і його пасажири навчаються на 1-му курсі Луцького вищого професійного училища, є місцевими жителями. Сім’ї і винуватця, і неповнолітніх пасажирів на обліках служби у справах дітей не перебувають. Слідство в цій справі триває: поліцейські встановлюють обставини, за яких неповнолітній хлопець сів за кермо», – повідомили в поліції.

За даними поліції, вирішується питання про оголошення підозри 16-річному водієві. За порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження, йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG