Доступність посилання

ТОП новини

Ексдиректора компанії-забудовника викрили в привласненні коштів інвесторів – поліція


Поліція під час обшуку виявила «боєприпаси до бойової нарізної вогнепальної зброї та комп’ютерну техніку з інформацією, яка вказує на протиправну діяльність»
Поліція під час обшуку виявила «боєприпаси до бойової нарізної вогнепальної зброї та комп’ютерну техніку з інформацією, яка вказує на протиправну діяльність»

Національна поліція заявляє про викриття колишнього директора будівельної компанії у привласненні коштів інвесторів у житловий комплекс, який не був збудований.

Йдеться про колишнього директора товариства з обмеженою відповідальністю, яке спеціалізувалося на будівництві.

«Посадовець у 2012-2013 роках заволодів коштами громадян-інвесторів. Потерпілі виплачували гроші, які мали йти на будівництво багатоквартирного будинку в центрі Києва. Фігурант запевняв покупців квартир у надійності і вчасному введенні будинку в експлуатацію, проте компанія так і не розпочала будівництво», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Новий голова БЕБ придбав квартиру в елітному районі Одеси удвічі дешевше за ринкову вартість – «Схеми»

За даними правоохоронців, кошти, які інвестори передавали директору компанії, не оприбутковувалися в її касі, відтак він привласнив майже два мільйони гривень.

«Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання фігуранта поліцейські виявили та вилучили боєприпаси до бойової нарізної вогнепальної зброї та комп’ютерну техніку з інформацією, яка вказує на протиправну діяльність», – додають у пресслужбі поліції.

Чоловікові повідомили про підозру у шахрайстві, зловживанні повноваженнями посадовцем юридичної особи, а також незаконному поводженні зі зброєю та боєприпасами. Вирішується питання про запобіжний захід.

Імені підозрюваного та назви компанії-забудовника поліція не називає.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG