Доступність посилання

ТОП новини

Фахівці КМДА з’ясовують, чому в Деснянському районі було зачинене укриття – Кличко


За словами Віталія Кличка, рішення щодо дій відповідальних осіб будуть ухвалені сьогодні
За словами Віталія Кличка, рішення щодо дій відповідальних осіб будуть ухвалені сьогодні

Фахівці департаменту муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації виїхали до поліклініки в Деснянському районі і «на місці з’ясовують, чому не було доступу до укриття в поліклініці». Про це заявив мер Києва Віталій Кличко 1 червня.

«Відповідальність за роботу укриття несе керівник медзакладу і глава районну, який має контролювати роботу укриттів, що є на мапі міста і повинні працювати», – заявив він.

За словами Кличка, рішення щодо дій відповідальних осіб будуть ухвалені сьогодні.

Раніше Радіо Свобода на місці падіння уламків у Деснянському районі поспілкувалося з одним із очевидців. Чоловік на ім’я Ярослав представився чоловіком однієї із загиблих. За його словами, укриття в поліклініці було зачинене.

Як розповіли кореспонденту інші місцеві, охоронець пояснював, що не може швидко ходити через хвору ногу. Інших укриттів у цьому районі більше немає.

У Деснянському районі Києва внаслідок обстрілу РФ загинули троє людей: 33-річна жінка та 34-річна мама з 11-річною дочкою.

За даними Київської міської військової адміністрації, внаслідок падіння уламків ракет в Києві вранці 1 червня загинули троє людей, з них одна дитина, ще 11 зазнали поранень. Повітряні сили повідомили, що війська протиповітряної оборони збили всі 10 ракет «Іскандер».

XS
SM
MD
LG