Доступність посилання

ТОП новини

Матч Ліги чемпіонів «Барселона» – «Динамо» опинився під загрозою зриву


Головний тренер киян Мірча Луческу опинився одразу без 13 гравців основного складу
Головний тренер киян Мірча Луческу опинився одразу без 13 гравців основного складу

Поєдинок третього туру групового етапу футбольної Ліги чемпіонів між «Динамо» і «Барселоною» може не відбутися в обумовлений термін, повідомляє видання Mundo Deportivo.

У вівторок, 3 листопада, на киян чекає ще одне тестування на COVID-19. Як повідомляє джерело іспанського видання, якщо буде ще один позитивний результат серед гравців, то матч перенесуть згідно з протоколом УЄФА.

Це обумовлено тим, що у «Динамо» в заявці 13 гравців зі списку А, що є можливим мінімумом.

Станом на 2 листопада серед гравців киян позитивні тести отримали Георгій Бущан, Віталій Миколенко, Денис Бойко, Георгій Цитаїшвілі, Денис Гармаш, Міккель Дуелунд, Олександр Караваєв, Тудор Белуце і Микола Шапаренко.

Показово, що в попередній заявці «Динамо» на матч ланка воротарів має такий вигляд: Руслан Нещерет, Валентин Моргун, Денис Ігнатенко. Жодний із цих голкіперів донедавна не грав навіть в українській прем’єр-лізі, Нещерет дебютував в основному складі в останньому поєдинку з «Дніпром».

Матч «Барселона» – «Динамо» має відбутися 4 листопада. Стартовий свисток на «Камп Ноу» запланований на 22:00 за київським часом.

XS
SM
MD
LG