Доступність посилання

ТОП новини

Франція у відповідь висилає двох дипломатів Азербайджану


МЗС «категорично заперечує звинувачення» Азербайджану
МЗС «категорично заперечує звинувачення» Азербайджану

Франція оголосила персонами нон-ґрата двох працівників посольства Азербайджану – про це заявило Міністерство закордонних справ країни 27 грудня.

Згідно з ним, Франція «взяла до відома» рішення Баку вислати двох її дипломатичних представників. Водночас МЗС «категорично заперечує звинувачення» Азербайджану, висунуті як обґрунтування цього рішення.

Читайте також: Мінінфраструктури: АМПУ отримала від Франції катер для підтримки судоходства на Дунаї

«В ході зустрічних заходів Франція оголосила персонами нон-ґрата двох агентів посольства Азербайджану у Франції. Посла Азербайджану у Франції сьогодні викликали на Набережну д’Орсе, щоб повідомити ці деталі», – йдеться в заяві.

Напередодні Міністерство закордонних справ Азербайджану повідомило, що Баку оголосив двох співробітників посольства персоною нон-ґрата. Це пояснили діяльністю, яка нібито не відповідає їхньому дипломатичному статусу.

Останніми роками офіційні особи Азербайджану часто критикують французьких чиновників. Вони звинувачують Францію в підтримці Вірменії в азербайджано-вірменському конфлікті. Французькі посадовці не погоджуються з цією критикою.

Форум

XS
SM
MD
LG