Доступність посилання

ТОП новини

Гонтарева назвала «безглуздими» слова Зеленського про те, що вона «ховається в Лондоні»


Гонтарева: я живу і працюю в Лондоні вже сім місяців
Гонтарева: я живу і працюю в Лондоні вже сім місяців

Голова Національного банку України Валерія Гонтарева назвала «безглуздими» слова новообраного президента Володимира Зеленського про те, що вона «ховається в Лондоні». Про це вона заявила в інтерв’ю Радіо Свобода.

«Я живу і працюю в Лондоні вже сім місяців. Працюю в найвідомішому економічному інституті світу – Лондонській школі економіки (LSE). Займаюся глобальними питаннями монетарної політики і трансформацій центральних банків. Дуже пишаюся своєю роботою і досягнутими реформами. Пишу книгу про те, як робити всеосяжну реформу фінансового сектору, консультую центробанки і уряди інших країн. Тому як я можу коментувати ці безглузді звинувачення?» – запитала Гонтарева.

Читайте також: Про ГПУ, «Приватбанк» і Порошенка. Інтерв'ю з Валерією Гонтаревою

19 квітня під час неофіційних дебатів кандидатів у президенти України Володимир Зеленський запитав у Петра Порошенка: «Чому Гонтарева ховається в Лондоні?»

Валерія Гонтарева заявила про відставку з посади голови Національного банку України у квітні 2017 року. Її звільнення затвердили 15 березня 2018 року. Того ж дня новим головою НБУ Рада призначила Якова Смолія.

XS
SM
MD
LG