Доступність посилання

ТОП новини

Четверо цивільних поранені на Херсонщині через російські удари – ОВА


Наслідки російського обстрілу на Херсонщині, архівне фото
Наслідки російського обстрілу на Херсонщині, архівне фото

Четверо людей поранені 25 травня в Херсонській області внаслідок російських ударів, повідомила обласна військова адміністрація.

За повідомленням, 72-річний чоловік зазнав поранення у Станіславі, де загарбники скинули вибухівку з дрона.

«Чоловік у цей час перебував на подвір’ї. У потерпілого – мінно-вибухова і черепно-мозкова травми, уламкове поранення живота і передпліччя, а також контузія. Чоловіка шпиталізували. Нині медики надають йому необхідну допомогу», – зазначили в ОВА.

Крім того, три жінки були поранені в Комишанах.

У 54-річної жінки медики діагностували мінно-вибухову і черепно-мозкову травми, а також уламкове поранення потилиці. Травми, за даними ОВА, отримала і 37-річна жінка, яка на момент удару перебувала в будинку. Її шпиталізували до лікарні з мінно-вибуховою травмою, пораненням плеча і контузією.

«Також внаслідок обстрілу постраждала 58-річна місцева жителька. В неї – закрита черепно-мозкова травма і контузія. Жінці надали допомогу на місці. Від госпіталізації вона відмовилася», – йдеться в повідомленні.

Російські війська щодня обстрілюють деокуповану частину Херсонщини, зокрема обласний центр. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG