Доступність посилання

ТОП новини

У Києві біля однієї з ТЕЦ пролунало 5 вибухів – Кличко. ДСНС спростовує (оновлено)


Мер Києва Віталій Кличко додав, що деталі вибухів з’ясовують
Мер Києва Віталій Кличко додав, що деталі вибухів з’ясовують

Біля однієї зі столичних теплоелектростанцій пролунало п’ять вибухів, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«5 вибухів сталися з інтервалом в 3-5 хвилин біля ТЕЦ-6. Аварійно-рятувальні служби слідують туди», – написав він.

Мер Києва додав, що деталі вибухів з’ясовують.

ОНОВЛЕНО Пізніше управління ДСНС у Києві повідомило: «В мережі шириться інформація, що, начебто, мер Кличко заявив, що зруйновано ТЕЦ 6. Повідомляємо, що дана інформація не відповідає дійсності. Об’єкт працює в штатному режимі».

В Україні введено воєнний стан після нового вторгнення Росії. О 5-й ранку 24 лютого президент Росії Володимир Путін заявив про початок спецоперації на Донбасі після звернення про військову допомогу з боку угруповань «ДНР»/«ЛНР», які він перед тим «визнав».

Президент Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію. Країни Заходу почали застосовувати нові санкції проти Росії через її напад на Україну.

24 лютого Кремль повторив попередню заяву Путіна про те, що метою вторгнення є «демілітаризація і денацифікація України».

25 лютого Кремль заявив, що Путін готовий відправити до Мінська делегацію на рівні представників Міноборони, МЗС і адміністрації президента для переговорів з українською стороною.

Так у Кремлі відреагували на слова президента України Володимира Зеленського про необхідність «сісти за стіл переговорів, щоб зупинити загибель людей».

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.
XS
SM
MD
LG