Доступність посилання

ТОП новини

Ремонт метро: у Києві курсуватиме транспорт, який дублюватиме маршрути закритих станцій


У столиці, через ремонт на «синій» гілці метро, курсуватиме наземний транспорт, який дублюватиме маршрути закритих станцій
У столиці, через ремонт на «синій» гілці метро, курсуватиме наземний транспорт, який дублюватиме маршрути закритих станцій

У столиці, через ремонт на «синій» гілці метро, курсуватиме наземний транспорт, який дублюватиме маршрути закритих станцій, повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

За даним відомства, транспорт курсуватиме за такими маршрутами:

  • тимчасовий автобусний маршрут №2-М «Кібернетичний центр - ст. м. «Теремки» – ст. м. «Либідська». На ньому працюватиме 60 автобусів з інтервалом руху 1 хв.
  • тимчасовий тролейбусний маршрут №43-К «Кібернетичний центр – ст. м. «Либідська». Працюватиме 20 тролейбусів з інтервалом у 3 хв.
  • маршрут автобуса №38 подовжується до ст. м. «Либідська». Працюватиме 5 автобусів з інтервалом у 17 хв;
  • рух тролейбуса № 50 «Вул. Милославська - ст. м. «Либідська» тимчасово припиняється.
  • на тролейбусному маршруті №50к «вул. Милославська – пл. Дарницька» працюватиме 10 тролейбусів з інтервалом у 9 хв.



«Посилення роботи цього маршруту дасть змогу частково переорієнтувати пасажиропотік з Оболонсько-Теремківської лінії на Святошинсько-Броварську», – пояснили в КМДА.

Раніше, 8 грудня, в КМДА повідомили, що про зупинення руху поїздів метро на ділянці між станціями «Теремки» – «Деміївська».

КМДА анонсувала зупинку руху на відрізку «синьої» гілки столичного метро на шість місяців для проведення ремонтних робіт у тунелях.

Форум

XS
SM
MD
LG