Доступність посилання

ТОП новини

КМДА: у Києві після пошкодження тепломережі на вулиці Антоновича відновили рух


Наразі рух автотранспорту відкрито усіма смугами. Фото ілюстративне
Наразі рух автотранспорту відкрито усіма смугами. Фото ілюстративне

У Києві на проїжджій частині вулиці Антоновича біля торговельно-розважального центру Ocean Plaza вершили заміну пошкодженої ділянки тепломережі діаметром 1000 мм, повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Наразі рух автотранспорту відкритий усіма смугами.

«Під час ремонту замінили пошкоджені відрізки труби, засипали місця розриву та підготували проїжджу частину для асфальтування», – йдеться у повідомленні.

14 травня поблизу станції метро «Либідська» у Києві стався прорив водогону під час проведення гідравлічних випробувань. За даними КМДА, трубопровід діаметром 1000 мм експлуатувався з 1987 року.

Рух транспорту на вулиці Антоновича було перекрито. Станція метро «Либідська», яка в грудні минулого року стала кінцевою синьої гілки метрополітену, продовжувала.

Увечері того ж дня стало відомо, що на вулиці Антоновича відновили рух транспорту однією смугою.

Біля місця прориву водогону була зупинка наземного громадського транспорту, який запустили для компенсації закритих станцій метро на ділянці «Деміївська» –«Теремки».

Аварії водопроводу біля ТРЦ Ocean Plaza на вулиці Антоновича відбуваються час від часу. Зокрема, у січні 2020 року там через пошкодження тепломережі постраждали щонайменше 13 людей.

Форум

XS
SM
MD
LG