Доступність посилання

ТОП новини

На Львівщині 166 людей інфіковані, серед хворих є нацгвардійці


Тести на коронавірус серед священників, Львів, 13 квітня 2020 року
Тести на коронавірус серед священників, Львів, 13 квітня 2020 року

Станом на 16 квітня у Львівській області восьмеро людей померли від коронавірусу, у 166 людей підтверджений COVID-19. Серед інфікованих є кілька нацгвардійців із львівської військової частини.

«Є випадки захворювання у військовій частині, але вони контрольовані. Тобто, особи, які контактували – ізольовані. Військова частина перебуває під спостереженням військових медиків і наших. Сьогодні будь-хто може захворіти. Усі питання режимності об’єктів дотримані, і контактні особи встановлені і перебувають на самоізоляції», – наголосив Радіо Свобода виконувач обов’язків директора департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації Андрій Васько.

Скільки саме нацгвардійців із підтвердженим діагнозом, посадовець не уточнив. Невідомо також, чи військова частина, в якій захворіли нацгвардійці, закрита на карантин.

Загалом у Львівській області створено вісім місць для обсервації на 2 тисячі осіб. На сьогодні в селищі Немирів, за інформацією Львівської обласної адміністрації, перебувають семеро осіб, які повернулися з-за кордону.

УГКЦ віддала Патріарший дім у Львові для потреб медиків. Зараз тут оселилися 11 медпрацівників 8-ї міської лікарні. Їхян обсервація триватиме два тижні. Опісля, якщо будуть здорові, ці фахівці повернуться на роботу.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG