Доступність посилання

ТОП новини

Євген Марчук став представником України в Тристоронній контактній групі


Колишній секретар РНБО Євген Марчук
Колишній секретар РНБО Євген Марчук

Новим представником України в Тристоронній контактній групі став Євген Марчук, повідомила представниця України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання на Донбасі, перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.

«Напередодні президент Порошенко призначив Марчука представником України в ТКГ. Євген Кирилович усі ці важкі чотири роки гідно відстоював нашу позицію в безпековій групі і добре орієнтується в проблематиці мінських переговорів», – написала Геращенко у Facebook.

Представниця України відзначила, що Марчук розпочне виконання своїх обов’язків уже 22 листопада – на першій після проведення Росією псевдовиборів на окупованому нею Донбасі зустрічі у форматі мінських груп.

Читайте також: Леонід Кучма заговорив про «критичний вік» і залишає «Мінськ» (огляд преси)

2 жовтня другий президент України Леонід Кучма, який був представником України в ТКГ, завершив роботу в контактній групі. Україну в Мінську на засіданні Тристоронньої контактної групи зі врегулювання ситуації на Донбасі 16 жовтня представляв дипломат і радник президента Руслан Демченко.

XS
SM
MD
LG