Доступність посилання

ТОП новини

Медвєдєв заявив про постійний привід для війни проти України


Дмитро Медвєдєв заявив, що, хоч яким би було було керівництво України, ймовірність нової сутички буде зберігатися невизначено довго – «практично завжди».
Дмитро Медвєдєв заявив, що, хоч яким би було було керівництво України, ймовірність нової сутички буде зберігатися невизначено довго – «практично завжди».

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медвєдєв заявив, що існування України є постійним приводом для військових дій з боку Росії.

«Існування України смертельно небезпечне для українців. І я маю на увазі не лише нинішню державу, бандерівський політичний режим. Я говорю про будь-яку, абсолютно будь-яку Україну. Наявність самостійної держави на історичних російських територіях тепер буде постійним приводом відновлення військових дій», – написав він у телеграмі.

Медвєдєв заявив, що, хоч яким би було було керівництво України, ймовірність нової сутички буде зберігатися невизначено довго – «практично завжди».

«Більше того, існує стовідсоткова ймовірність нового конфлікту, хоч би які папірці про безпеку підписував Захід із маріонетковим київським режимом. Йому не запобігатиме ні асоціація України з ЄС, ні навіть вступ цієї штучної країни до НАТО. Це може статися і за десять, і за п’ятдесят років», – стверджує він.

Це не перша подібна заява щодо існування держави України від російський високопосадовців. Тези про Україну на «російських історичних землях» заявляв російський президент Володимир Путін.

Читайте також: «Історичний фактчекінг» поглядів Путіна: історики називають факти, якими маніпулює президент Росії

Перед початком повномасштабного вторгнення Путін заявив про відновлення «історичної Росії» чи то Радянського Союзу.

Форум

XS
SM
MD
LG