Доступність посилання

ТОП новини

У Мелітополі повідомляють про викрадення військовими РФ групи місцевих представників ЗМІ


Мелітополь, акція проти військ РФ, 7 березня 2022 року
Мелітополь, акція проти військ РФ, 7 березня 2022 року

Російські військові 21 березня у Мелітополі затримали і вивезли у невідомому напрямку групу представників місцевого медіахолдингу, повідомили рідні цих людей і сам медіахолдинг.

Так, про викрадення мелітопольського видавця, керівника МВ-холдингу Михайла Кумка повідомила в соцмережах його дочка Тетяна Кумок.

Про затримання щонайменше трьох працівників МВ-холдингу йшлося в повідомленні на сайті «МВ», що входить до складу відповідної медіагрупи. Втім, наразі всі посилання на інтернет-ресурс не працюють. Як повідомляє інший мелітопольський інтернет-ресурс з посиланням на «МВ», російські загарбники викрали, окрім Михайла Кумка, журналісток Юлію Ольховську, Любов Чайку і випускового редактора газети «Мелитопольские ведомости» Євгена Боряна.

Раніше на території Запорізької області зникла журналістка hromadske Вікторія Рощина. Вона може бути у полоні російських військових, про місце її перебування досі нічого невідомо.

З огляду на бойові дії редакція не може отримати офіційного підтвердження про свідчення людей чи незалежно їх перевірити.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG