Доступність посилання

ТОП новини

Мінсоцполітики анонсує продуктову програму для малозабезпечених на час карантину


Згідно з заявою, таким чином міністерство підтримало ініціативу приватної продуктової мережі
Згідно з заявою, таким чином міністерство підтримало ініціативу приватної продуктової мережі

Міністерство соціальної політики планує проєкт із забезпечення малозабезпечених громадян продуктовими наборами під час карантину, повідомляє пресслужба відомства 20 березня.

Згідно з заявою, таким чином міністерство підтримало ініціативу приватної продуктової мережі.

«Продуктові набори планується надавати одиноким особам: віком понад 80 років, громадянам похилого віку, які потребують догляду, та особам з інвалідністю. За попередніми розрахунками соціальним проектом буде охоплено понад 1 мільйон громадян», – йдеться в повідомленні.

Міністр соціальної політики Марина Лазебна закликала соціально відповідальний бізнес «приєднуватися до допомоги людям, які за нинішніх обставин найбільше її потребують».

Читайте також: Боротьба з коронавірусом у Києві – Кличко озвучив дані про кошти, маски і апарати штучної вентиляції легень​

Обсяги та склад продуктових наборів у міністерстві наразі не уточнюють.

Раніше 20 березня Міністерство охорони здоров’я України повідомило, що домовилося із сервісом Uber про безкоштовне перевезення лікарів на час карантину.

З 17 березня в Україні діють карантинні заходи через поширення коронавірусної хвороби COVID-19: заборонено роботу закладів розваг та громадського харчування (окрім приготування їжі на винос), обмежено рух транспорту. Працюють магазини продуктів та побутових товарів, а також аптеки.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG