Доступність посилання

ТОП новини

Напад у Керчі: слідком Росії заявляє, що Росляков діяв сам


Як повідомляє прес-служба слідкому Росії, зараз детально досліджується особистість Рослякова, його погляди, психологічний стан
Як повідомляє прес-служба слідкому Росії, зараз детально досліджується особистість Рослякова, його погляди, психологічний стан

Підозрюваний у скоєнні вибуху і стрілянини в Керченському політехнічному коледжі в анексованому Росією Криму, загиблий студент Владислав Росляков «діяв сам», заявляє російський Слідчий комітет.

Як повідомляє прес-служба слідкому Росії, зараз «детально досліджуються особистість Рослякова, його погляди, психологічний стан до і в момент скоєння злочину, складено докладний психологічний портрет».

«Призначена посмертна комплексна психолого-психіатрична судова експертиза. Триває повномасштабний комплекс слідчих дій, у тому числі проведення інших, раніше призначених судових експертиз», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Керченська трагедія: чи діяв «стрілець» сам?

Вибух і стрілянина у коледжі в Керчі сталися вдень 17 жовтня. За версією російських слідчих, напад влаштував студент 4-го курсу, 18-річний Владислав Росляков, який «наклав на себе руки». Контрольована Росією влада міста повідомила, що внаслідок трагедії загинула 21 людина.

Керченська бійня. Факти, які приховують
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:07:07 0:00

Понад 20 постраждалих залишаються в лікарнях анексованого Криму, а також Москви і Краснодарського краю Росії.

Прокуратура Автономної Республіки Крим кваліфікує напад як терористичний акт. Російські слідчі розслідують справу за статтею про масове вбивство.

Більше цікавих новин, які не потрапили на сайт, –​ у Telegram-каналі Радіо Свобода. Долучайтеся!

XS
SM
MD
LG