Доступність посилання

ТОП новини

ДФС: Насірова в будівлі немає, рішення суду не надходило


11 грудня Окружний адмінімстративний суд Києва поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова
11 грудня Окружний адмінімстративний суд Києва поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова

Державна фіскальна служба не отримувала рішення суду про відновлення Романа Насірова на посаді голови ДФС, повідомила речниця відомства Наталія Непряхіна в коментарі «Громадському телебаченню».

«Романа Насірова в будівлі немає. Так само ми не отримали відповідного рішення суду щодо його поновлення на посаді. Якщо прийде – будемо вирішувати проблеми поступово», – зазначила Непряхіна.

11 грудня Окружний адмінімстративний суд Києва поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова. Представник уряду в парламенті Вадим Денисенко заявив, що Кабінет міністрів подасть апеляцію на рішення суду.

31 січня Кабінет міністрів України звільнив Романа Насірова з посади голови ДФС.

15 лютого Насіров попросив Окружний адміністративний суд Києва поновити його на посаді голови Державної фіскальної служби.

За даними слідства, Насіров причетний до так званої «газової схеми Онищенка» і впродовж 2015 року ухвалив низку «безпідставних і незаконних рішень» про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами для задіяних у схемі компаній на загальну суму понад мільярд гривень. Слідство вважає, що такими рішеннями державі завдано збитків на суму майже 2 мільярди гривень. Захист Насірова і він сам ці звинувачення заперечують.

XS
SM
MD
LG