Доступність посилання

ТОП новини

СБУ: процес переговорів щодо обміну заручників триває


СБУ про обмін: наберіться терпіння, сподіваюсь, не на довго
СБУ про обмін: наберіться терпіння, сподіваюсь, не на довго

Процес переговорів щодо обміну заручників триває, повідомила речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська у Facebook.

«Шановні журналісти, складний процес переговорів щодо обміну заручників триває. Наберіться терпіння, сподіваюсь, не на довго. Не розповсюджуйте неперевірену інформацію. Тримаємо кулаки!» – написала Гітлянська.

У ніч на 30 серпня засоби масової інформації повідомили, що Україна та Росія обміняли утримуваних громадян. Зранку проєкт Радіо Свобода Крим.Реалії з посиланням на родичів одного з 24 військополонених моряків поінформував, що їх уже доставили до Києва. За словами співрозмовника журналістів, «зустріч в аеропорту не планується».

Останніми тижнями російські засоби інформації повідомляли, що Росія і Україна домовилися про обмін «33 на 33» (Росія зараховує до цієї формули і захоплених у Чорному морі українських моряків, яких має звільнити за рішенням Міжнародного трибуналу з морського права). 23 серпня президент України Володимир Зеленський заявив, що сподівається на «перші результати» переговорів щодо обміну утримуваних осіб між Україною та Росією найближчим часом.

XS
SM
MD
LG