Доступність посилання

ТОП новини

Майже 3 тисячі споживачів на Одещині лишилися без світла через нічний обстріл – Міненерго


Через пошкодження лінії електропередачі в Миколаївській області вночі на 19 липня частково знеструмлений один населений пункт
Через пошкодження лінії електропередачі в Миколаївській області вночі на 19 липня частково знеструмлений один населений пункт

Через негоду понад 140 населених пунктів у шести областях були знеструмлені, заявляє Міністерство енергетики 19 липня.

Зокрема, через грозовий шторм знеструмлення відбувалися в Дніпропетровській області (75 населених пунктів), у Запорізькій області (37), в Сумській (14), в Полтавській (12), в Чернігівській (6) та на Київщині – чотири.

Через пошкодження лінії електропередачі в Миколаївській області вночі на 19 липня частково знеструмлений один населений пункт.

Читайте також: Через негоду на Львівщині повністю або частково знеструмлені понад пів сотні населених пунктів – ОВА

«Також в Одеській області внаслідок пошкоджень, завданих ракетною атакою, було відключення кількох ліній електропередачі, знеструмлено майже 3 тисячі споживачів. Ремонтні бригади чекають на допуск, щоб почати огляд ліній та відновлювальні роботи», – заявляє міністерство.

Через постійні обстріли прикордонних та прифронтових районів лишаються знеструмленими споживачі в Донецькій, Запорізькій, Сумській, Херсонській, Харківській, Чернігівській областях.

Російські війська обстріляли південь України вночі проти 19 липня, випустивши понад 60 повітряних цілей. На Одещині вони цілили в об’єкти інфраструктури, також були пошкоджені житлові будинки, кільки цивільних отримали поранення.

XS
SM
MD
LG