Доступність посилання

ТОП новини

На фронті загинув журналіст, комунікаційник Олександр Бондаренко – НСЖУ


За фахом Олександр Бондаренко – український філолог, з першого дня повномасштабного російського вторгнення – на фронті
За фахом Олександр Бондаренко – український філолог, з першого дня повномасштабного російського вторгнення – на фронті

На фронті загинув український військовослужбовець, журналіст, працівник Агентства стратегічних комунікацій RMA Олександр Бондаренко, повідомила у четвер Національна спілка журналістів України та його друзі і колеги в мережі.

«За фахом Олександр – український філолог, навчався у Луганському педагогічному університеті, працював на кількох українських телеканалах. У журналістиці починав радіоведучим на FM-радіо в Луганську, працював на «ВВС Україна», потім на «ТРК Україна». Звідти пішов у сферу комунікацій. З першого дня повномасштабного російського вторгнення – на фронті», – розповіли в НСЖУ.

За яких обставин загинув Олександр Бондаренко, не повідомляється.

У березні Інститут масової інформації повідомив, що від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україні загинули 49 медійників: із них вісім – під час виконання журналістської діяльності, 41 – як учасник бойових дій або став жертвою російських обстрілів не під час виконання журналістських обов’язків.

Напередодні Інститут масової інформації повідомив про 54 загиблих медійники внаслідок російської агресії. Цього тижня загинув фіксер італійського видання La Repubblica Богдан Бітік. Журналіст італійського видання La Repubblica Коррадо Зуніно зазнав поранення.

XS
SM
MD
LG