Доступність посилання

ТОП новини

Daily Mail: перед отруєнням Скрипалів Петров і Боширов курили в готелі марихуану і замовили повію


City Stay Hotel у Лондоні
City Stay Hotel у Лондоні

Підозрювані в отруєнні колишнього офіцера російської розвідки Сергія Скрипаля та його дочки Юлії Олександр Петров і Руслан Боширов напередодні замаху курили в номері готелю марихуану і привели в номер повію, повідомляє британське видання The Daily Mail.

Видання пише, що підозрювані зупинилися у двозірковому готелі City Stay Hotel, мешканці якого повідомили про запах канабісу і звуки оргій з номеру росіян упродовж ночі. Постояльці заявили, що з номера росіян долинали звуки «галасливого сексу».

Повідомляється, що ціна двомісного готельного номеру, в якому зупинилися Петров і Боширов, складає 75 фунтів за ніч.

5 вересня прокуратура Великої Британії назвала імена громадян Росії, підозрюваних в отруєнні нервово-паралітичною речовиною «Новачок» Сергія Скрипаля і його дочки Юлії у Солсбері в березні цього року: це громадяни Росії Олександр Петров і Руслан Боширов. Офіційний Лондон назвав їх офіцерами російської військової розвідки. Напередодні журналісти-розслідувачі вказали на можливу причетність обох до російських спецслужб.

Читайте також: Журналісти додзвонилися за номером із розслідування Bellingcat про Петрова

Днями Петров і Боширов дали інтерв’ю російському державному телеканалу-іномовнику RT. В ньому вони заперечили свої зв’язки із російськими спецслужбами, а відвідини британського міста Солсбері пов’язали з бажанням побачити тамтешній собор.

Британія звинуватила росіян Петрова і Боширова в отруєнні Скрипалів – відео
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:37 0:00

Отруєння Скрипалів, які після тривалого перебування в лікарні одужали, викликало дипломатичну кризу у відносинах між Великою Британією і ширше Заходом, з одного боку, і Росією, з іншого. Лондон звинуватив Москву в отруєнні Скрипалів бойовою хімічною зброєю, яку почали розробляти в часи СРСР. Москва відкидає ці звинувачення.

XS
SM
MD
LG