Доступність посилання

ТОП новини

Партія Порошенка повідомила про судову перемогу над телеканалом NewsOne


Під час акції біля будівлі Нацради з питань телебачення і радіомовлення з вимогою скасувати ліцензію телеканалу NewsOne. Київ, 9 липня 2019 року
Під час акції біля будівлі Нацради з питань телебачення і радіомовлення з вимогою скасувати ліцензію телеканалу NewsOne. Київ, 9 липня 2019 року

Політична партія «Європейська солідарність» заявила 23 жовтня, що виграла судову справу за позовом телеканалу NewsOne щодо захисту ділової репутації.

«Касаційний господарський суд у складі Верховного суду визначив, що формулювання, які були використані в заяві фракції, про антидержавні і антиукраїнські висловлювання та факти, які ретранслює телеканал «News One», а також про відповідність риторики ЗМІ до «темників Кремля» і меседжів російської пропаганди, є оціночними судженнями і не містять інформації, яка завдає шкоду діловій репутації телеканалу», – інформує очолювана експрезидентом Петром Порошенком партія.

«У судових рішеннях підтверджено право фракції політичної партії та її спікерів на власну точку зору щодо процесів, які відбуваються в країні», – вказано в заяві політичної сили.

У «Європейській солідарності» мають на увазі ухвалену 1 жовтня постанову Верховного суду в складі колегії суддів Касаційного господарського суду за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Новини 24 години».

Телеканал NewsOne наразі не відреагував на це повідомлення.

Телеканал з орбіти Віктора Медведчука NewsOne у липні 2019 року, незадовго до дострокових парламентських виборів в Україні, планував провести спільний з російським каналом «Россия-24» телеміст «Надо поговорить». Це викликало різку реакцію в Україні, зокрема, президент Зеленський назвав такі плани «піар-ходом перед виборами». Після суспільного обурення телеканал відмовився від таких планів.

XS
SM
MD
LG