Доступність посилання

ТОП новини

Не може 45-мільйонна країна купувати кота в мішку – Порошенко


Порошенко висловив свою позицію стосовно проведення дебатів на НСК «Олімпійський»
Порошенко висловив свою позицію стосовно проведення дебатів на НСК «Олімпійський»

Громадяни України не можуть голосувати на президентських виборах за «віртуального» кандидата, не знаючи його позицій щодо ключових аспектів існування держави. Про це в ефірі телеканалу ICTV заявив президент України Петро Порошенко, який також є учасником виборчих перегонів. У другому турі виборів у боротьбі за головну посаду країни його опонентом є Володимир Зеленський.

«Не може 45-мільйонна країна купувати кота в мішку. Голосувати за людину, віртуальну, яку вона бачить лише по телебаченню, з фільму. Ви маєте право задати питання і на них отримати відповідь. Ви маєте право почути, яка позиція кандидата щодо ключових аспектів існування держави: безпека, зовнішня політика, права і свободи громадян, зовнішня політика, боротьба з корупцією, боротьба з олігархами. Це ваше право», – наголосив Порошенко в ефірі програми «Свобода слова».

Він також висловив свою позицію стосовно проведення дебатів на НСК «Олімпійський».

«Я точно вважаю, що стадіон є не найкраще місце для проведення дебатів. Чому? Бо це не шоу, не спектакль, не вистава, не спортивні змагання. Бо програє, якщо країна купить «кота в мішку», не той, хто займе друге місце, а програє велика нація, бо вона позбавляється майбутнього», – зазначив президент.

Порошенко додав, що погодився на дебати навіть на стадіоні, оскільки громадяни мають знати, за кого збираються голосувати.

Другий тур виборів президента України має відбутися 21 квітня.

XS
SM
MD
LG