Доступність посилання

ТОП новини

Адміністрація президента розкрила деталі візиту Порошенка до США


Виступ президента України Петра Порошенка на 72-й сесії Генасамблеї ООН, 20 вересня 2017 року
Виступ президента України Петра Порошенка на 72-й сесії Генасамблеї ООН, 20 вересня 2017 року

Адміністрація президента України повідомила 24 вересня про деталі візиту президента України Петра Порошенка до США. Метою візиту, який триватиме з 24 до 27 вересня, прес-служба Порошенка називає участь у 73-й сесії Генеральної асамблеї ООН.

«Глава держави виступить з промовою у ході загальних дебатів, візьме участь у Саміті миротворчості ООН, проведе низку двосторонніх зустрічей з лідерами країн світу», – вказано в повідомленні. Які саме зустрічі заплановані в Порошенка, у повідомленні не вказано.

Також у планах президента України є зустріч з представниками бізнесових та ділових кіл США та з лідерами української громади та керівниками єврейських організацій США.

Також на цю тему: Лідери країн вже прибувають до Нью-Йорка на 73-ю сесію Генасамблеї ООН

Наприкінці минулого тижня до порядку денного 73-ї сесії Генеральної асамблеї Організації Об’єднаних Націй включили пункт про ситуацію на тимчасово окупованих територіях України.

20 вересня під час щорічного звернення до народних депутатів Верховної Ради президент пообіцяв, що у своєму виступі на Генасамблеї ООН порушить, зокрема, питання розміщення миротворчого контингенту на Донбасі.

XS
SM
MD
LG