Доступність посилання

ТОП новини

Війська РФ вночі запустили по Україні 46 дронів, 32 із них збили – Повітряні сили


За даними Повітряних сил, більшість безпілотників, які не вдалося збити, атакували прифронтові території, зокрема Херсонщину, і ще кілька БпЛА упали без наслідків
За даними Повітряних сил, більшість безпілотників, які не вдалося збити, атакували прифронтові території, зокрема Херсонщину, і ще кілька БпЛА упали без наслідків

Російські війська у ніч на 27 грудня вкотре атакували Україну ударними безпілотниками типу Shahed із двох напрямків: Балаклава в окупованому Криму, Приморсько-Ахтарськ – Краснодарський край (РФ). Загалом зафіксовані пуски 46 Shahed-136/131, які атакували хвилями у різний час, у період з 19:00 26 грудня по 03:50 27 грудня, повідомили в Повітряних силах Збройних сил України.

«До відбиття повітряного нападу залучено тактичну авіацію, зенітні ракетні підрозділи і мобільні вогневі групи Повітряних сил і Сил оборони України. Знищено 32 ворожі ударні БпЛА противника», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Російська армія поцілила у вокзал Херсона, Зеленський повідомив про удар по евакуаційному поїзду

За даними Повітряних сил, більшість безпілотників, які не вдалося збити, атакували прифронтові території, зокрема Херсонщину, і ще кілька БпЛА упали без наслідків.

Протиповітряна оборона працювала у Миколаївській, Одеській, Херсонській, Дніпропетровській, Вінницькій, Запорізькій, Хмельницькій і Кіровоградській областях, уточнили військові.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Москва, попри докази і свідчення, з початку повномасштабного вторгнення заперечує обстріли цивільних в Україні.

Форум

XS
SM
MD
LG