Доступність посилання

ТОП новини

Прикордонники: рух через деякі пункти пропуску на кордоні ускладнений


Власники автомобілів з іноземною реєстрацією блокують пункти перетину на кордоні з 25 листопада
Власники автомобілів з іноземною реєстрацією блокують пункти перетину на кордоні з 25 листопада

На державному кордоні залишається ускладненим рух через деякі пункти пропуску, попри те, що під’їзні шляхи до деяких пунктів були розблоковані вночі і вранці 27 листопада, повідомляє Державна прикордонна служба України.

«Зараз досить ускладненим залишається рух через пункти пропуску на державному кордоні з Польщею – «Шегині», «Краківець» і «Ягодин». Також обмеженим є рух через пункти пропуску «Малий Березний» і «Ужгород» – на кордоні зі Словаччиною, а також «Тиса», що на кордоні з Угорщиною», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Львівщині заблоковані 3 пункти пропуску на кордоні з Польщею. Ситуація напружена

Тим часом, в «Укравтодорі» назвали дороги, де через блокування ускладнений рух автотранспорту.

За даними агенції автомобільних доріг, проблеми з рухом є на КПП «Ягодин», «Рава-Руська», «Краковець» і «Шегині». Там третій день поспіль протестують водії автомобілів на єврономерах.

25 листопада набрали чинності нові закони щодо легалізації ввезених із порушенням митного та податкового законодавства авто з іноземною реєстрацією. Одна зі змін вплинула також на водіїв із прикордонних регіонів, які на нетривалий період перетинали кордон на таких авто. Відтепер навіть тимчасове чи транзитне ввезення автомобіля з іноземною реєстрацією можливе лише після внесення грошової застави.

XS
SM
MD
LG