Доступність посилання

ТОП новини

Радник Рамзана Кадирова повідомив, що його прийняв президент Сербії в Белграді


Коментуючи візит, Турко Даудов повторив тезу російської пропаганди, за якою Росія нібито захищає свої «традиційні традиції» від західного світу
Коментуючи візит, Турко Даудов повторив тезу російської пропаганди, за якою Росія нібито захищає свої «традиційні традиції» від західного світу

Президент Сербії Александар Вучич прийняв у Белграді Турко Даудова, якого називають радником Рамзана Кадирова, президента Чеченської Республіки. Про це Даудов повідомив у своїх соцмережах.

Даудов повторив тезу російської пропаганди, за якою Росія нібито захищає свої «традиційні традиції» від західного світу.

«Незважаючи на всі труднощі і колосальний тиск з боку Європи, керівництво й народ Сербії продемонстрували підтримку РФ. Р. Кадиров попросив мене висловити вам повагу й передати, що багатовікові братні стосунки Росії й Сербії ще раз продемонстрували свою стійкість», – йдеться в коментарі представника чеченської влади.

Читайте також: МЗС закликає Сербію не дозволяти мовлення Russia Today

Сербський президент, за словами Даудова, заявив, що «російсько-сербські відносини не знищить жоден тиск».

Радник Кадирова на завершення зустрічі вручив президентові Сербії національну бурку й папаху – про це свідчить фотографія Вучича з цими елементами одягу.

На сайті Вучича, на державному телебаченні й проурядових сайтах немає інформації про візит чеченського діяча. Водночас, як передає кореспондент Радіо Свобода, про зустріч повідомляють портали белградських й загребських газет.

XS
SM
MD
LG