Доступність посилання

ТОП новини

«Слуга народу» розпочала процедуру відкликання голови Верховної Ради – Разумков


Голова Верховної Ради Дмитро Разумков
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив, що представники владної фракції «Слуга народу» розпочали процедуру відкликання спікера парламенту.

«Очікувано, колеги прийшли за підписними листами про відкликання мене з посади голови Верховної Ради України. Відповідну пропозицію подав голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія. Одразу розписав документ на апарат Верховної Ради України. Як і обіцяв, зволікати з процесом не буду. Сьогодні колеги отримають підписні листи», – написав Разумков у фейсбуці.

Речниця Дмитра Разумкова Ольга Туній підтвердила Радіо Свобода, що голова Верховної Ради так і не отримав запрошення на збори депутатів владної фракції, які цими вихідними відбудуться в Трускавці Львівської області. Сам спікер, який на дострокових парламентських виборах 2019 року очолював партійний список «Слуги народу», побажав колегам «продуктивної роботи в Трускавці».

10 вересня Дмитро Разумков повідомив, що отримав позитивний результат тесту на COVID-19, після чого перебував на самоізоляції. 26 вересня голова Верховної Ради поінформував, що одужав і з понеділка, 27 вересня, має намір вийти на роботу в парламент.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG