Доступність посилання

ТОП новини

Російські війська вдарили ракетами по Покровську, є жертви


Ракети влучили в житловий будинок, заявили президент і голова області
Ракети влучили в житловий будинок, заявили президент і голова області

Російські війська завдали ракетного удару по місту Покровськ, Донецька область, заявив президент України Володимир Зеленський 7 серпня.

«Два ракетні удари. Влучання по звичайному житловому будинку. На жаль, є жертви. На місці – рятувальники та всі необхідні служби. Триває порятунок людей», – повідомив він.

Пресслужба президента оприлюднила відео наслідків удару по житловому будинку.

Згодом голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив, що попередньо відомо про одного загиблого та сімох поранених.

Читайте також: Війська РФ обстріляли Новоданилівку боєприпасами з хімічною речовиною – Тарнавський

«Рашисти завдали двох ударів по центру міста з інтервалом у кілька десятків хвилин. Пошкодили 9-ти та п’ятиповерхівки, житлові будинки у приватному секторі, готель, заклади харчування, магазини, адміністративні будівлі», – повідомив він.

Російські військові регулярно обстрілюють українські міста, які перебувають у межах досяжності їхніх ракет, безпілотників, артилерії, РСЗО. Зокрема, Донецька область зазнає обстрілів та ракетних ударів регулярно. Росія, попри докази та свідчення, з перших днів повномасштабного вторгнення заперечує відповідальність своїх військових у воєнних злочинах проти українських цивільних та військових.

XS
SM
MD
LG