Доступність посилання

ТОП новини

Шевченко і Зінченко проведуть у Лондоні благодійний матч – збиратимуть на відновлення ліцею


Лідер збірної України Олександр Зінченко приєднався до платформи UNITED24, організованої президентом України Володимиром Зеленським
Лідер збірної України Олександр Зінченко приєднався до платформи UNITED24, організованої президентом України Володимиром Зеленським

Українські футбольні зірки Андрій Шевченко та Олександр Зінченко організовують у Лондоні благодійний матч Game4Ukraine – на підтримку України. Вони стануть капітанами команд, до складу яких увійдуть як нинішні зірки, так і легендарні гравці минулого, повідомляє благодійна платформа UNITED24.

Про свій план Шевченко і Зінченко оголосили під час зустрічі з президентом Володимиром Зеленським.

Мета матчу – зібрати кошти для відбудови Михайло-Коцюбинського ліцею в Чернігівській області, зруйнованого російськими військами у березні 2022 року.

«Це можливість для світової футбольної спільноти об’єднатися, продемонструвати свою солідарність і допомогти Україні, допомогти нашим дітям повернутися за шкільні парти, а також знову привернути увагу всієї світової спільноти до війни», – сказав на зустрічі Володимир Зеленський.

Гра відбудеться 5 серпня на стадіоні «Стемфорд Бридж» – домашній арені лондонського «Челсі», за який кілька років грав Андрій Шевченко.

XS
SM
MD
LG