Доступність посилання

ТОП новини

У Міноборони Росії заявили, що Шойгу відвідав російські війська «на передовій»


Який саме район відвідав Шойгу, не уточнюється
Який саме район відвідав Шойгу, не уточнюється

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу відвідав російські військові підрозділи, які воюють в Україні, повідомили в Міноборони РФ 22 грудня.

Як йдеться в повідомленні, Шойгу оглянув російські підрозділи, дислоковані в районі «спеціальної військової операції» (так у Росії офіційно називають війну).

У міністерстві заявили, що Шойгу «перевірив умови дислокації особового складу та військової техніки... та оглянув умови розміщення та обігріву військ, а також приготування і прийому їжі», «на передовій… поспілкувався з військовослужбовцями».

Який саме район відвідав Шойгу, не уточнюється.

Напередодні російське видання «Агентство» заявило, що відео відвідування 16 грудня президентом Росії Володимиром Путіним «об’єднаного штабу родів військ, задіяних у спеціальній військовій операції», знімалося в штабі Південного військового округу в російському Ростові-на-Дону. Такого висновку видання дійшло, зіставивши інтер’єри штабу на відео з Путіним і на фотографіях з більш ранніх заходів у цьому приміщенні.

Там же, за даними «Агентства», на початку листопада знімали і міністра оборони Росії Сергія Шойгу, коли, за повідомленням Міноборони РФ, він «проінспектував командний пункт Об’єднаного угруповання російських військ, які виконують завдання «спеціальної військової операції» в Україні.

Міноборони Росії 18 грудня також заявляло про поїздку Шойгу по російських позиціях в Україні.

XS
SM
MD
LG