Доступність посилання

ТОП новини

Через нічну атаку дронів у Славуті постраждали 18 людей – мер


За словами мера, в Славуті пошкоджень «дуже багато». Фото ілюстративне
За словами мера, в Славуті пошкоджень «дуже багато». Фото ілюстративне

Внаслідок падіння уламків дронів у Славуті на Хмельниччині постраждали 18 людей, двоє з них у важкому стані в реанімації, повідомив мер міста Василь Сидор.

«Станом на зараз у нас 18 постраждалих, двоє з них в реанімації... Усе це цивільні люди», – сказав він в ефірі національного телемарафону.

За його словами, «дуже багато» пошкоджень у місті.

«Пошкоджено всі об’єкти освіти – це 28 об’єктів, різний рівень пошкоджень. Пошкоджена лікарня, промислові підприємства, понад 300 багатоповерхових будинків і приватний сектор», – додав Сидор.

Раніше в ОВА повідомили, що через атаку дронами у Шепетівському районі на Хмельниччині пошкоджено територію об’єкта критичної інфраструктури, є руйнування нежитлових приміщень, житлових будинків і транспортних засобів. За допомогою до лікарні звернулось 16 людей.

Читайте також: В ОВА пояснили, чому армія РФ четверту добу поспіль атакує Хмельниччину

У ніч на 25 жовтня Росія атакувала Україну 11 безпілотниками, усі збили. Протиповітряна оборона працювала в Черкаській, Херсонській, Полтавській, Житомирській, Хмельницькій та Миколаївській областях.

Російські військові регулярно атакують регіони України з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, РСЗВ. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG