Доступність посилання

ТОП новини

Посольство США засудило обстріл Яворівського полігону військами РФ


Згідно з даними Львівської ОВА, у ніч на 13 березня російські війська випустили 30 ракет по Міжнародному центру миротворчості та безпеки
Згідно з даними Львівської ОВА, у ніч на 13 березня російські війська випустили 30 ракет по Міжнародному центру миротворчості та безпеки

Посольство США в Україні засудило обстріл Міжнародного центру миротворчості й безпеки у Яворові Львівської області.

«Ми засуджуємо обстріл Міжнародного центру миротворчості та безпеки в Яворові, внаслідок якого загинули 35 і зазнали поранень 134 людини. Атака на центр, де представники США, Польщі, Литви, Великої Британії, Канади та інші тренували українські сили, не переможе воїнів-героїв, які проходили там тренування», – написало посольство США в Україні у твітері 13 березня.

Згідно з даними Львівської ОВА, у ніч на 13 березня російські війська випустили 30 ракет по Міжнародному центру миротворчості та безпеки, відомому як Яворівський полігон.

Яворівський полігон розташований у кількох десятках кілометрів від кордону з Польщею. Біля нього є численні населені пункти.

Вранці 13 березня російські війська обстріляли також і аеропорт Івано-Франківська. Це сталося вже втретє за час російського вторгнення. Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків у своєму відеозверненні повідомив, що інфраструктура аеропорту майже зруйнована.

Читайте також: Резніков назвав авіаудар по Яворівському полігону «терористичним нападом» біля кордону з ЄС і НАТО

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG