Доступність посилання

ТОП новини

Суд передав в управління АРМА 26 облгазів – Державне бюро розслідувань


Суд передав АРМА приватні корпоративні права на 26 обласних та міських операторів газорозподільчих систем, які раніше були заарештовані.
Суд передав АРМА приватні корпоративні права на 26 обласних та міських операторів газорозподільчих систем, які раніше були заарештовані.

Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) отримало в управління 26 регіональних операторів газорозподільчих систем, повідомляє Державне бюро розслідувань 25 травня.

Як повідомляють у Бюро, таке рішення ухвалив суддя Печерського суду Києва за клопотанням ДБР. Воно передбачає передачу приватних корпоративних прав на 26 обласних та міських операторів газорозподільчих систем, які раніше були заарештовані.

Читайте також: Суд дозволив арешт Януковича за підписання «Харківських угод» – ОГП

«Відтепер держава контролюватиме постачання споживачам природного газу. Це є надважливим питанням національної безпеки, особливо в умовах російської агресії», – коментують у ДБР.

АРМА наразі не коментувало передачу облгазів публічно.

«Оператор ГТС України» 23 травня повідомив, що ​газопостачання Донецької та Луганської областей зупинене через пошкоджений у понеділок обстрілами російських військ магістральний газопровід.

XS
SM
MD
LG