Доступність посилання

ТОП новини

На тлі повідомлень про новий наступ РФ в окупованому Сєвєродонецьку з’являється все більше військових – Стрюк


Олександр Стрюк зазначив, що важко оцінити точну кількість новоприбулих, але можна припустити, що йдеться про тисячі людей
Олександр Стрюк зазначив, що важко оцінити точну кількість новоприбулих, але можна припустити, що йдеться про тисячі людей

На тлі повідомлень про новий наступ Росії в окупованому Сєвєродонецьку з’являється все більше російських військових. Про це в ефірі проекту Радіо Свобода – Радіо Донбас.Реалії – повідомив голова Сєвєродонецької військово-цивільної адміністрації Олександр Стрюк.

«У місті з’являється все більше і більше нових людей, які проїздом, транзитом приїжджають на закупівлі. Фіксуються здебільшого у місцях, де йде торгівля, де продають продукти. Помітна поява перевдягнених військових чи заїзд просто військових, які приїжджають за провізією», – каже Стрюк.

Він також додав, що у навколишніх селах російські військові заселились практично у всі будинки.

Стрюк зазначив, що важко оцінити точну кількість новоприбулих, але можна припустити, що йдеться про тисячі людей.

З огляду на бойові дії і окупацію Росією частини Донеччини, редакція не може незалежно перевірити озвучені заяви.

Читайте також Гайдай: з-поміж усіх напрямків фронту вихід на адмінкордон Луганської області для РФ – «найпростіше завдання»

Секретар РНБО Олексій Данілов днями заявив, що очікування російської армії щодо здійснення великого наступу на війні в Україні не справджуються. Хоча, за його словами, і без оголошення, цей наступ вже триває.

Раніше у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони пояснили, в чому особливість нового наступу Росії, який вже триває на сході України. За даними відомства, головна мета – Донбас. «Інші напрямки можуть бути так само уражені, але мова йде про відволікання сил і засобів», додали у ГУР.

XS
SM
MD
LG